Rólunk

KARRIEREKET ÉPÍTÜNK TÖBB MINT HÚSZ ÉVE


A MED-SPORT nemzetközi sportmenedzser iroda 1994-ben kezdte meg működését Magyarországon. Folyamatosan fejlődő és bővülő ügynökségünk fő profilja a kézilabda, ami mellett tevékenységünk kiegészült a labdarúgás, vízilabda, úszás, kajak-kenu sportágak sportolóinak képviseletével is. A társaság tulajdonosa és ügyvezetője Szörnyi Attila, aki profi sportolói múltjából merített tapasztalatait, kapcsolatait felhasználva irányítja Magyarország meghatározó sportirodáját.

Irodánk kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerrel dolgozik. Európa számos országa mellett Ázsiában (Arab országok), valamint több kontinensen is vannak kapcsolataink élvonalbeli klubokkal, partner irodákkal. Sportolóink, edzőink érdekeinek képviselete során mindent elkövetünk megbeszélt igényeik érvényesítése érdekében, miközben korrekt kapcsolatot alakítunk ki a fogadó klubokkal.

Büszkék vagyunk OLIMPIAI, EURÓPA- és VILÁGBAJNOK, valamint MAGYAR BAJNOK sportolóinkra! Természetesen a kisebb célokért küzdő megbízóinkat is teljes odaadással és szakmaisággal képviseljük, melyet komoly tapasztalattal rendelkező munkatársaink segítségével végzünk. Szakmai stábunk oszlopos tagja kézilabdában a sokszoros magyar válogatott Katzirz Dávid, valamint labdarúgásban a FIFA-licenc-szel rendelkező Keserű László.

Fontosnak tartjuk, hogy nem csak klubot keresünk ügyfeleinknek, hanem folyamatos kapcsolattartás mellett, felépítjük sportolóink pályafutását és igény esetén a magánéletben is segítjük, patronáljuk őket.


MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Folyamatosan bővülő szolgáltatásainkkal magas színvonalon igyekszünk kiszolgálni a bennünket megbízó sportolókat, edzőket, hogy ők csak sporttevékenységükre koncentrálhassanak. Mottónk, hogy tapasztalatainkkal és tanácsainkkal segítve, közös döntéseket hozva elérhessük kitűzött céljainkat.

Kiemelt figyelmet fordítunk a különféle kedvezményeket kínáló szolgáltatások, valamint a szponzori együttműködések, illetve a hozzájuk kapcsolódó marketingtámogatások biztosítására. Ezen szolgáltatásokon felül a megfelelő ügyvédi háttérről dr. Balázs Gábor, a Kelemen és Társa ügyvédi iroda munkatársa gondoskodik, továbbá a könyvelői feladatok ellátására is megfelelő szakmai háttérrel rendelkezünk.


Rólunk

Marketing és PR

Rólunk

Szponzori együttműködések

Rólunk

Ügyvédi háttér

Rólunk

Könyvelői háttér

ISMERD MEG CSAPATUNKAT